duyuru 2016_ara_eleman_yetistirme

ARA ELEMAN YETİŞTİRME KURS KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR!!!

Odamız da düzenlenecek olan Ara Eleman Yetiştirme Kurs Kayıtları Başlamıştır. 20 Ağustos 2016 tarihine kadar Başvuruların odamıza şahsen yapılması gerekmektedir.

Odamız tarafından dönemler halinde düzenlenecek muhasebe ve finansman ön muhasebe modüller programı çerçevesinde ilimizde ikamet eden Ticaret Liseleri, ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim görmüş  kişilere Muhasebe Ara Elemanı Eğitimi odamız eğitmenleri tarafından verilecektir. Odamızın yapacağı muhasebe ara elamanı eğitimi kursunu bitiren kursiyerlerimizin muhasebe ve bilgisayar eğitiminde almış oldukları bilgi ve becerilerinden dolayı kalifiyeli eleman olarak iş bulmada zorluk çekmeyeceklerdir. En kısa zamanda şirket ve ticarethanelerin muhasebe departmanında ve muhasebe bürolarında istihdam edileceklerdir. Odamız da ve Muhasebe bürolarında pratik eğitim de verilecektir"

Kursa katılmak isteyenlerin odamıza 20 Ağustos 2016 tarihine kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,