Bahçelievler M.9001.S. No:3/A

0 344 214 62 10 - 221 28 22

Faks

Akedaş ile İndirimli Elektrik Anlaşması

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Üyelerimizi kapsayan bir iş birliğine imza attık. Bu iş birliği uyarınca oda üyelerimiz indirimli elektrik kullanma hakkına kavuştu.

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanımız Atilla SARIYILDIZ’ın da katıldığı imza töreninde açıklanan kampanya uyarınca oda üyesi ve ticarethane abone grubunda olan Oda Üyeleri , Serbest Tüketici Sözleşmesi imzalayarak indirimli elektrik kampanyasından faydalanabilecek.

Ticarethane abone grubunda olan kampanyadan yararlanmak isteyen Oda Üyelerimizin; İndirimli elektrik kullanımı için Akedaş Sözleşme Hesap Numarası (Faturalarda veya gelen SMS’lerde mevcut), Vergi Levhası ve Kimlikleri ile Akedaş’ın Merkez ve İlçelerde bulunan Hizmet Noktalarına müracaat ederek Serbest Tüketici Sözleşmesi imzalaması mümkün olacak.